Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر علیرضا زالی، درباره آخرین وضعیت بیماری کرونا در کلانشهر تهران اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته، هر ۱۶ دقیقه یک شهروند تهرانی را بر اثر کرونا از دست داده‌ایم.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی تاکید کرد: تا زمانی که در کنترل همه‌گیری از مباحث علمی تعبیراتی سلیقه‌ای، غیر حرفه‌ای و غیر کارشناسی شود، وضعیت به همین شکل خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی با تاکید بر اینکه تهران باید تعطیل شود، افزود: اما وضعیتی که در حال حاضر در شهر مشاهده می‌شود ابدا به این شکل نیست و با توجه به مرگ و میر بالایی که در هفته گذشته رخ داد و حجم بالای ابتلا تنها راه حل ممکن در تهران برای عبور از بحران فعلی تعطیلی شهر است.

وی تصریح کرد: گزارش‌ها نشان می‌دهد بر خلاف آن چیزی که انتظار داریم روند همه‌گیری در شهر تغییر نکرده است و متاسفانه هفته گذشته با وجود اعلام کردن وضعیت قرمز در تهران، روزانه بیش از ۸۰۰ هزار نفر از مترو استفاده کرده‌اند.

زالی با بیان اینکه با این روند بیماری کنترل نمی‌شود، ادامه داد: در کل استان تهران تنها ۷۰۰ کارشناس بهداشت عمومی وجود دارد و این تعداد نیز دچار خستگی شده‌اند و اگر قرار باشد با ۷۰۰ نفر نیروی انسانی نظارت انجام شود و سایر دستگاه‌های مسئول که به نظر می‌رسد اعتقادی هم به جدی گرفتن کرونا ندارند، به وظایف خود عمل نکنند کار بسیار مشکل خواهد بود.

وی با بیان اینکه امروز در تهران ۷۰ بیمار کرونایی بر اثر کرونا فوت کرده‌اند، افزود: اگر این روند تداوم یابد تا مدت‌ها روند مرگ و میر در تهران رو به افزایش خواهد بود.

زالی تاکید کرد: آن چیزی که امروز در سطح شهر مشاهده شد مطلقا تعطیلی نیست و فکر می‌کنم با شرایط فعلی امکان کنترل بیماری بسیار سخت خواهد بود.

وی یادآور شد: امروز متاسفانه برای اولین بار مجموع تعداد بیماران بستری از ۶ هزار و ۱۲۶ نفر گذشته است و با این نرخ رشد معلوم نیست تا پایان هفته چه وضعیتی در انتظار همکاران زحمت کش ما باشد.

زالی بیان کرد: آن چیزی که در حال حاضر در سطح شهر اعمال ‌شده مطلقا با مبانی علم پیشگیری انطباق ندارد و بیشتر به نظر می‌رسد با الفاظ بازی می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر قرار باشد یک سوم کارمندان در ادارات حضور یابند، طبیعتا ارباب رجوع نیز حضور خواهد یافت، گفت: ادارات دولتی و بخش خصوصی باید تعطیل شوند.

زالی ادامه داد: متاسفانه گزارشات متعددی وجود دارد که نشان می‌دهد برخی از دستگاه‌های ملی برای حضور یک سوم کارمندان حاضر به پذیرش مصوبات ستاد نشده‌اند و با این وضعیت کنترل همه‌گیری بسیار سخت خواهد بود.

وی تاکید کرد: کسانی که در این زمینه تسامح می‌کنند قطعا جان مردم را به بازی گرفته‌اند و باید پاسخگو باشند.

زالی اضافه کرد: تنها راه ممکن برای مهار بیماری ایجاد یک فرایند جدی برای تعطیلی و تغییر روند در شهر است به گونه‌ای که مردم در تهیه خدمات ضروری دچار مشکل نشوند.

وی افزود: اگر چه از دوشنبه هفته گذشته وضعیت قرمز اعلام شده تفاوتی در رفت و آمدها وجود نداشته است و نمی‌توان انتظار داشت که ۷۰۰ کارشناس بهداشت محیط در کل استان تهران بتوانند به همه جای شهر سرکشی کنند.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران به جد از وضعیت موجود ابراز نگرانی کرد و گفت: طبیعتا با این روش نمی‌توانیم بیماری را کنترل کنیم و تاکید می‌کنم مسیر طبیعی علمی و کارشناسی، تعطیلی بوده که امروز مطالبه جدی همه کارشناسان حوزه سلامت است و با آن چیزی که امروز در سطح شهر مشاهده شد مطلقا تطابق و همخوانی ندارد.

وی افزود: اگر ادارات حتی با یک سوم ظرفیت فعال شوند با وضعیت تعطیلی تطابق ندارد، زیرا در این وضعیت باید ادارات تعطیل شوند.

زالی افزود: نظر ما این است که به جز مشاغل خدماتی ضروری مانند آتش نشانی، بهداشت و درمان و مواردی از این قبیل سایر ادارات تعطیل شوند.

وی با بیان اینکه اگر با یک سوم کارمندان ارایه خدمت در ادارات صورت گیرد، امکان رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی کمرنگ خواهد شد، زیرا با ازدحام ارباب رجوع مواجه خواهیم بود.

زالی با بیان اینکه در صورت عدم تعطیلی ادارات، کارمندانی که در بخش خصوصی و یا ملی کار می‌کنند، امکان این را ندارند که در ادارات حضور نیابند، گفت: تضمینی برای حمایت از حقوق این کارمندان و شهروندان وجود ندارد.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: از ۶ هزار و ۱۲۶ بیمار کرونایی بستری در بیمارستان‌های تهران حدود ۲۵ درصد یعنی بالغ بر یک هزار و ۵۷۷ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

وی ادامه داد: مجموع بیماران جدیدی که در ۲۴ ساعت گذشته در تهران بستری شدند، حدود یک هزار و ۲۰۰ نفر است که حدود ۹۰ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند.

وی با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته تنها ۴۰۰ بیمار کرونایی از بیمارستان‌ها مرخص شده‌اند، افزود: نزدیک به ۴۰۰ بیمار نیز در بخش‌های اورژانس آماده بستری هستند.

وی تاکید کرد: وضعیت شهر در نخستین روز اعمال محدودیت‌ها مطلقا رضایت بخش نبود و بخش زیادی از فعالیت‌های اجتماعی، بازرگانی، تجاری، اقتصادی، نهادی، مدنی و خدماتی در حال انجام است که با استراتژی تعطیلی شهر همخوانی ندارد.

زالی افزود: در وضعیت شهرهایی که به عنوان شهرهای قرمز اعلام شده‌اند از هفته گذشته تا کنون تغییر چندانی را شاهد نبوده‌ایم و امروز نیز با روزهای گذشته چندان تفاوتی نداشته است و کماکان مترو و مراکز عمومی مملو از جمعیت است.

وی در پایان تاکید کرد: در شرایطی که ویروس جهش یافته بی رحمانه حمله می‌کند، به نظر می‌رسد راه حل مقابله با بیماری در کلانشهری مانند تهران که جمعیت زیادی دارد باید به سمت تعطیلی شهر به معنای واقعی حرکت کنیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ادارات تهران کرونا هفته گذشته تعطیل شوند آن چیزی شده اند یک سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۴۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین آزمون رانندگی و اولین تهرانی که تصدیق رانندگی گرفت

همشهری آنلاین – حسن حسن‌زاده: در تهران نیز با ورود اتومبیل به خیابان‌های شهر در اواخر دوران قاجار، نخستین گواهینامه‌ها یا تصدیق‌های رانندگی صادر شد. «علیرضا زمانی» تهران‌پژوه، در این‌باره می‌گوید: «محمدناصر انشاء معروف به ناصرخان انشاء اولین ایرانی بود که با سفر به آمریکا گواهینامه رانندگی گرفت. او علاوه بر یادگیری رانندگی و اخذ گواهینامه، با مراحل و چگونگی برگزاری آزمون رانندگی نیز آشنا شد و پس از بازگشت به تهران به عنوان سرکاردان فنی نظمیه برای نخستین بار در تهران آزمون رانندگی گرفت و برای نخستین رانندگان تهرانی گواهینامه رانندگی صادر کرد.»

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

با برگزاری نخستین آزمون‌های رانندگی در تهران، اولین تصدیق‌های رانندگی نیز صادر شد. زمانی می‌گوید: «نهمین روز از مرداد سال ۱۳۰۸ در تاریخ حمل و نقل خودرویی تهران روز منحصربه‌فردی است. در این روز «سیف‌الله خان» به اولین تهرانی تبدیل شد که در پایتخت گواهینامه یا تصدیق رانندگی گرفت.» در این گواهینامه تاریخی که روی آن عنوان «تصدیق‌نامه» درج شده، آمده است: « «بموجب این ورقه تصدیق می‌نماید که آقای سیف اله خان از تاریخ ۹ خرداد ماه ۱۳۰۷ تا تاریخ ۹ مرداد ۱۳۰۸ مرتبا با ادامه تحصیلات خود در موسسه اتومبیل‌رانی، دوره تحصیلات علمی و عملی اتومبیلرانی به اتمام رسانیده و از عهده امتحانات ۳ مرحله‌ای برآمده است.»

نخستین بانوان تهرانی که موفق به کسب تصدیق‌نامه شدند نیز در تهران قدیم ماجرای جالبی دارد. «شوکت الملوک جهانبانی» یکی از اولین بانوان تهرانی بود که در سال ۱۳۱۹ تصدیق‌نامه رانندگی گرفت. همان سال تنها ۴۶ زن تهرانی گواهینامه رانندگی داشتند اما این آمار در سال ۱۳۳۹ به ۴۴۲ نفر رسید.

پس از صدور نخستین گواهینامه رانندگی در تهران، ۱۰ سالی طول کشید تا نخستین آئین‌نامه راهنمایی و رانندگی به تصویب دادگستری برسد و فرآیند اخذ گواهینامه سر و شکل نظام‌مندتری به خود بگیرد. در این سال، شهربانی تهران گواهینامه‌های رانندگی را به صورت دفترچه هفت‌صفحه‌ای برای متقاضیان صادر کرد تا اینکه در سال ۱۳۴۰ گواهینامه دفترچه‌ای تک‌برگ که ۴ سال اعتبار داشت جایگزین آن شد.

کد خبر 848280 برچسب‌ها تاریخ - باستان‌ شناسی محله هویت شهری خبر مهم همشهری محله حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • تعطیلی اماکن تاریخی در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • تعطیلی موزه‌های دفینه در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • نخستین آزمون رانندگی و اولین تهرانی که تصدیق رانندگی گرفت
  • هوای تهران در وضعیت کم سابقه
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • سینماهای سراسر کشور از عصر جمعه تعطیل است
  • ببینید | اعتصاب و تعطیلی بازار طلای تهران صحت دارد؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • توافق گروه ۷ برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا ۲۰۳۵
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!